Ziyaret Saatleri ve Ziyaretçilerin Uyması Gereken Kurallar

SEVGİLİ ZİYARETÇİLERİMİZ

GELİBOLU ŞEHİT KORAY ONAY  DEVLET HASTANESİ’NDE en iyi hizmeti alabilmeniz için siz ve yakınlarınızın, haklarınız kadar sorumluluklarınızın da olduğunu unutmayınız.

• Hasta ziyaret saatlerimiz    Öğlen 12:30-14:00   Akşam  18:30-20:00 saatleri arasındadır.

• Bu saatler dışında yapılan ziyaretler diğer hastalarımızın huzuru yönünden sakıncalı olmaktadır.
  • Ziyaretlerinizi hastalarımızın durumuna göre kısa tutunuz.
  • Ziyaret öncesi ve sonrası mutlaka ellerinizi yıkayınız.
  • 12 yaşından küçük çocukların hasta ziyareti yapmaları sakıncalı ve yasaktır. Bu çağdaki çocukların hastane ortamlarında enfeksiyon kapma riskleri yetişkinlerden daha fazladır.
  • Gribal enfeksiyon veya başka rahatsızlığınız söz konusuysa lütfen ziyaretinizi erteleyiniz.
  • Hastamızdan enfeksiyon alma veya hastamıza enfeksiyon taşıma riskiniz vardır, hastanızı acilen ziyaret etmeniz gerekiyorsa klinik hemşirelerinden korunma yöntemi hakkında bilgi alınız.
  • Hastalarınıza yiyecek getirmeyiniz. Çiçek getirmek istiyorsanız bakteri riski nedeni ile öncelikle yapay çiçekleri tercih ediniz ve hastanızın fikrini, özel durumlarda ise klinik hemşirelerinden bilgi alınız.
  • Hasta odalarına kalabalık olarak girmeyiniz. Bilinçsiz yapılan ziyaretler hastalarımızı huzursuz etmektedir. Hastalarımızla fiziksel temasta (el sıkma, yanaktan öpme) bulunmayınız.
  • Ziyaret süresince yataklara oturmayın, hastane ortamında bulunan her şeyle temas etmekten kaçınınız.
  • Olumlu veya olumsuz yönlerimizi dilek-şikayet kutularına yazınız.
  • Lütfen hastane görevlilerinin talimatlarına uyunuz ve kesinlikle sigara içmeyiniz.
  • Hastane kurallarına uyduğunuz için teşekkür ederiz.

TEL:02865661035
    FAX:02865663200