T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Gelibolu Devlet Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürlüğü

Güncelleme Tarihi: 28/09/2018

sahinbey.jpg

ŞAHİN GÜVEN

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

1975 yılında Çanakkale'nin Çan ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Çan/Etili İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra, Çan Sağlık Meslek Lisesi'nden 1994 yılında mezun olmuştur. Sonrasında Laboratuvar ve Veterinerlik önlisans ve İşletme Fakültesi Lisans programlarını tamamlamıştır.
1995 yılında ilk görev yeri olan İstanbul-Kartal Hürriyet Sağlık Ocağında Sağlık memuru olarak göreve başlamıştır.
Daha sonra sırasıyla Çanakkale-Gelibolu Bayırköy Sağlık ocağı, Gelibolu Merkez 2 nolu Sağlık Ocağı ve Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesinde görev yapmıştır. Halen Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdürü
olarak görev yapmaktadır.