05-11 Ağustos tarihlerinde UMKE haftası kutlanmıştır.
19 Ağustos 2024

umke haftası foto

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi'nden UMKE Gönüllülerine Ziyaret

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi, UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) Haftası kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başhekim Op. Dr. Burak Demirca, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Anıl Yalçın, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Tayfun Ünver, Müdür Yardımcısı Makbule Levent ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Candan, UMKE gönüllülerini ziyaret ederek onların özverili çalışmalarını yakından takdir etti.

UMKE, afet ve acil durumlarda hayat kurtarmak için eğitimli sağlık profesyonellerinden oluşan, her türlü zor koşulda hızla müdahale edebilen bir ekiptir. Bu ziyaret, UMKE gönüllülerinin kritik görevlerini yerine getirirken gösterdikleri fedakarlık ve cesaretin hastane yönetimi tarafından ne kadar takdir edildiğini bir kez daha ortaya koydu.

Ziyaret sırasında Başhekim Op. Dr. Burak Demirca, UMKE'nin sağlık sistemine kattığı değerin altını çizerek, gönüllülere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Anıl Yalçın ise UMKE'nin, ülkemizin sağlık güvenliği için ne kadar kritik bir role sahip olduğunu vurguladı. İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Tayfun Ünver ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Candan da gönüllülere moral vererek, onların yanlarında olduklarını belirttiler.

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi olarak, UMKE gönüllülerinin yaptığı çalışmaları desteklemeye ve onlara olan minnettarlığımızı ifade etmeye devam ediyoruz. Bu anlamlı ziyaret, UMKE'nin toplum sağlığı açısından taşıdığı önemin bir kez daha altını çizdi.