Yeni Biokimya cihazımız hastanemize gelmiştir.
19 Ağustos 2024

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi’ne Yeni Biyokimya Cihazı

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi, laboratuvar hizmetlerini daha da geliştirmek ve hastalarımıza daha hızlı ve güvenilir sonuçlar sunmak amacıyla yeni bir biyokimya cihazını bünyesine kattı.

Yeni biyokimya cihazımız, ileri teknolojiye sahip olup, daha geniş test yelpazesi sunarak sonuçların doğruluğunu ve hızını artırmaktadır. Bu sayede, hastalarımıza daha etkin bir tanı ve tedavi süreci sağlanacak, laboratuvar hizmetlerimizdeki kalite ve verimlilik bir üst seviyeye taşınacaktır.

Hastanemiz, her zaman olduğu gibi, en iyi sağlık hizmetini sunma konusundaki kararlılığını sürdürmektedir. Yeni biyokimya cihazımızın devreye girmesiyle, laboratuvar hizmetlerimizdeki yenilikleri ve gelişmeleri hastalarımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Tüm hastalarımıza sağlıklı günler diler, hizmetlerimizle ilgili her türlü sorularınız için bizlerle iletişime geçmenizi rica ederiz.