Yeni hbA1c cihazımız hastanemize gelmiştir.
19 Ağustos 2024

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi’ne Yeni HbA1c Cihazı

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi olarak, laboratuvar hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, hastanemize yeni bir HbA1c cihazı kazandırılmıştır.

HbA1c testi, diyabet hastalarının uzun vadeli kan şekeri kontrolünü değerlendiren önemli bir testtir. Yeni cihazımız, daha hassas ve hızlı sonuçlar sunarak, diyabet takibinde büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Bu yenilikle, hastalarımıza daha güvenilir ve etkili bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Hastanemiz, sağlık hizmetlerinde kaliteyi sürekli olarak artırma misyonuyla hareket etmektedir. Yeni HbA1c cihazımız, laboratuvar hizmetlerimizin modernizasyonunda önemli bir adım olup, diyabet hastalarımızın takibini daha da etkin hale getirecektir.

Tüm hastalarımıza sağlıklı günler diler, bu yeni hizmetle ilgili sorularınız için bizimle iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.